Mushroom pasta – Svamppasta

Hi guys! This is a perfect lunch! Takes about 20 minutes to make and is perfect to serve with the bean pasta I told you about earlier. Easy, delicious and fast cooking, just the way I like it during the weeks.

Hej på er! Detta är perfekt lunchmat! Tar ca 20 minuter att laga och är perfekt att servera till bönpastan som jag pratat om tidigare. Enkelt, gott och snabblagat, precis som jag vill ha det under veckorna.

IMGP4933

2 portioner
10 mushrooms
A dollop of butter
Salt and pepper
1 cup cream/milk
1 chicken stock cube
1 tsp chopped parsley
A handful grated parmesan

Start by slicing the mushrooms into smaller pieces.
Heat a sauce pan with butter.
Set at medium heat and fry the mushrooms until all water is gone. During the time, season with salt and pepper.
Add the cream/milk and stock cube.
Let it simmer for about 5 minutes.
Add parsley and take the sauce pan aside from the heat.
Stir down the grated parmesan and serve with some lovely bean pasta.

IMGP4928

2 portioner
10 champinjoner
En klick smör
Salt och peppar
2.5 dl grädde/mjölk
1 kycklingbuljongtärning
1 tsk hackad persilja
En handfull riven parmesanost

Börja med att skiva champinjonerna i mindre bitar.
Hetta upp en kastrull med smöret.
Sätt kastrullen på medelvärme och stek champinjonerna tills allt vattnet har dunstat.
Krydda med salt och peppar under tiden.
Tillsätt gräddmjölken och buljongtärningen.
Låt småkoka i ca 5 minuter.
Smaka av med persiljan och dra av kastrullen från värmen.
Rör ner parmesanen och servera med bönpasta.

IMGP4931

Leave a word

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s