Toast skagen

Easy-peasy starter anyone? Yepp, thought so. This is a classic starter in Sweden, a toast skagen. It’s made from roasted bread and a nice creamy mass with lots of prawns and dill. Delicious and fresh if you ask me. This is my last version, but you may go more crazy, add some grated horseradish, spawn or maybe some vegetables, it’s up to you!

IMGP4558

You’ll need:
Prawns, mayonnaise, dill, salt and pepper.
(MOSTLY prawns, just add mayonnaise so it all gets gooey and keeps together)
Serve on a rosted slice of bread.
Garnish with a slice of lemon and maybe some spawn.

En superenkel förrätt är vår allas toast skagen. Det går alltid ner och är alltid gott. Ett hälsosamt sätt att göra din skagen på är att göra skagen på största del kvarg och sedan tillsätta någon matsked majonnäs. Men vill man ha det riktigt gott så är mitt tips att hålla det jäkligt enkelt: räkor, majonnäs (bara så att det klibbar ihop), dill och sedan kan du garnera med lite rom och kanske något uns pepparrot.

IMGP4560

Leave a word

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s