Potatoburgers – Potatisbiffar

Hi guys! A really, I mean really nice meal is this – beefs made of potatoes. It’s so incredible easy and you can make them even better by adding a handful of grated parmesan. If you not so much into veggie, go ahead and serve them with some bacon!

Hej på er! En riktigt, jag menar riktigt finfin middag är detta – potatisbiffar. Det är så otroligt enkelt att göra och de smakar som de är fantastiskt, men du kan göra dem ännu bättre genom att slänga ner en näve riven ost i smeten. Ifall du tycker att det här med vegetariskt är tråkigt, servera lite bacon till!

IMGP4539

3-4 portions
500 g potatoes
2/5 cup flour
1/5 cup chopped parsley
2 tbsp butter
1/2 tsp salt
1/4 tsp nutmeg
2 tbsp bread crumbs

Peal the potatoes, chop it into chunks and let it boil for 10-15 minutes.
Pour off the water and mash the potatoes.
Add the rest of the ingredients to the mashed potatoes and stir around well.
Make small burgers from the batter, and if you want to go crazy, dip them in some more bread crumbs to get a nice surface.
Fry in a pan with butter for about 2-3 minutes on each side, or until they are golden.

IMGP4544

3-4 portioner
500 g potatis
1 dl vetemjöl
1/2 dl persilja
2 msk smör
1/2 tsk salt
2 krm muskot
2 msk ströbröd

Skala och hacka potatisen i mindre bitar, låt koka i ca 10-15 minuter.
Häll av vattnet och mosa sedan potatisen.
Tillsätt övriga ingredienser till potatisblandningen.
Gör små hamburgare av smeten och om du vill vara riktigt cool, vänd dem i lite ströbröd för att få en härlig yta.
Stek dem gyllene i en stekpanna med smör i ca 2-3 minuter på varje sida.

Leave a word

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s