Baked potato with salmon and cream cheese – Bakad potatis med lax och philadelphiaröra

A baked potato is always good according to me. It’s easy (if you remember to put the potato in the oven an hour before it’s time to eat) and you can vary your stuffing in a million different ways. This time I made it really simple. Just tossed together some creme cheese, smoked salmon and dill (a little lemon pepper to spice it up). That’s it!

IMGP4298

IMGP4299

En bakad potatis är alltid smaskens enligt mig. Det är enkelt (givet att man kommer ihåg att sätta in potatisen i ugnen i tid) och du kan dessutom variera fyllningen i oändlighet. Den här gången gjorde jag det väldigt enkelt. Jag blandade bara samman lite philadelphia, kallrökt lax och dill (sen hettade jag upp det med lite citronpeppar). Det är allt!

IMGP4302

One thought on “Baked potato with salmon and cream cheese – Bakad potatis med lax och philadelphiaröra

Leave a word

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s