Asparagus – Sparris

Friday and it’s about time to give you some inspiration for a really easy and delicious starter. We are absolutely mad about asparagus and just can’t get enough of! When we went grocery shopping last week we got our hand on lots of asparagus to a really good price (since it in season) and couldn’t stop ourselves from bringing home a whole bunch. This resulted in a very easy (extremely easy) and delicious starter. Take a handful of asparagus, pan-fry them in some butter with crushed garlic (optional) and season with sea salt. Serve with toasted sourdough bread, that’s it! Oh, it may sound too simple to be good but if you’re an asparagus lover like me and have some really good bread at home this really is a dream, trust me.

IMGP2570 (800x530)

Fredag och det är allt dags att ge er lite förrättsinspiration. Vi är riktiga sparris älskare och kan verkligen inte få nog av denna urläckra grönsak. När vi handlade förra veckan så hittade vi riktigt fin sparris till kanonpris så vi kunde inte bärga oss utan packade glatt ner en hel drös knippen. Detta resulterade i en väldigt enkel (extremt enkel) och super god förrätt. Ta ett knippe sparris, stek dem i någon minut i en panna med smör och en vitlöksklyfta (valfritt), strö över lite havssalt och servera med rostat surdegsbröd, det är allt. Åh, det kanske låter lite väl enkelt, men om ni är likna galna i sparris som jag är så är detta verkligen en dröm, särskilt om ni har ett riktigt gott surdegsbröd att servera till.

IMGP2571 (800x530)

Leave a word

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s