Leftover meal – Pyttipanna

I hope you know what to do when you got leftovers? If not, here’s a little reminder of this fabulous Swedish dish – Pyttipanna. You take what you got and then wrap up a delicious meal. Doesn’t sound too bad! It’s even so good that we did it without leftovers, we just bought what we would like to put in it this time – lovely and easy.

IMGP2521 (640x424)

IMGP2524 (640x424)

Jag vet inte hur ofta ni äter pyttipanna där ute I stugorna, men jag gissar att flertalet av er som äter det tyvärr ger er på en sån där färdig fryst historia. Jag tycker att det är lite synd att vi köper färdig pyttipanna med tanke på att det är en av de mest perfekta rätterna som vi har i det här landet för att ta vara på rester. Dessutom kan det hända att jag tycker att det är så otroligt gott så att vi (typ den här veckan) handlar råvaror specifikt till en egen pyttipanna. Plocka ner det du har hemma eller det du känner för idag i din pytt, ett hett tips är att slänga ner lite kantareller! Det är verkligen mumma det!

Leave a word

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s