Chicken – Kyckling

You know that I’m a big fan of chicken, especially the whole package. I think that it’s in order to give you a new recipe since it was a while ago and this time it was just perfect. Juicy, delicious, tasty and yeah you know it. Over and out!

Ni vet att jag är ett big fan av kyckling, särskilt hel. Jag tror att det är på sin plats att ni får ett nytt recept nu eftersom det var ett tag sedan sist och detta är verkligen perfekt. Kycklingen blev extremt saftig, super god, smakrikt och allt det där ni vet. Det var allt för mig!

apr 15 006 (640x424)

1 chicken
2 tbsp. Olive oil
1 tbsp. white wine vinegar
Zest from 1 lemon (save the lemon and put it inside the chicken, halved)
2 tsp salt
2 tsp rosemary
2 cloves garlic, crushed

Mix all ingredients in a bowl. Smear the chicken with the nice blend.
Put it in a form and cook it in the middle of the oven for about 60-80 minutes (or until done) in 175 degrees Celsius.
Serve with a nice yoghurt sauce, a fresh salad and my favorite, potato wedges.

apr 15 004 (640x424)

1 kyckling
2 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
Skal från 1 citron (spara citronen och dela den på hälften, lägg den sedan inuti kycklingen)
2 tsk salt
2 tsk rosmarin
2 vitlöksklyftor, pressade

Blanda alla ingredienserna i en skål. Smeta in kycklingen med den goda blandningen.
Lägg kycklingen i en ugnssäker form och tillaga den i 60-80 minuter (eller till dess att den är klar) i ugnen i 175 grader.
Servera med en god yoghurtsås, grönsallad och min favorit, klyftpotatis.

Leave a word

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s