Gino

An easy dessert that is perfect after a heavy meal! Yes, I got it – Gino, a traditional Italian dessert that appears in many versions and this is mine, very easy for sure. Fruits and chocolate, a safe card!

En enkel dessert att servera efter en ganska tung huvudrätt! Japp, jag har det – Gino, en traditionell italiensk dessert som finns i väldigt många versioner och däribland min. Frukt och choklad, ett säkert kort i alla lägen!

mar 27 012 (640x424)

Pick your favorite fruits and berries.
I used: raspberries, banana, pear, kiwi.
Take your favorite chocolate, just as good with white, dark or milk – blend them if you like.

Spread fruits (chopped into small pieces) and berries in a form.
Grate the chocolate and spread it over.
Bake in the oven for about 15 minutes in 200 degrees Celsius.
Serve this easy dessert with some whipped cream or ice cream.

mar 27 009 (640x424)

Välj ut din favorit frukt och dina favorit bär.
Jag använde mig av hallon, päron, kiwi och banan.
Ta sedan en choklad du gillar, mörk, vit eller mjölk eller lite av varje för den delen.

Sprid ut frukten (hackad i små bitar) och bären i en ugnsform.
Riv chokladen och lägg den över.
Gratinera i ugnen i ca 15 minuter i 200 grader.
Servera med grädde och glass om så önskas.

Leave a word

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s