Fried spinach – Stekt spenat

So this is easy, really easy. It’s also very good! Delicious and packed with good stuff that your body needs to function. It’s easy and it will go perfect to any sort of grilled meat for example but also to the dumplings that I told you about a couple of days ago. More vegetables to the people!

Detta är enkelt, väldigt enkelt. Det är också väldigt gott! Gott och packat med massa bra saker som kroppen behöver för att fungera. Det är enkelt och det passar utmärkt ihop med en fin köttbit men också som ett tillbehör till dumplingsen som jag berättade för er om i fredags. Mer grönsaker till folket!

feb 19 012 (640x424)

2 portions
200 g fresh spinach
2 dollops of butter
1 big clove of garlic, crushed
Salt

Heat the butter in a pan and add the garlic. Let it fry for some seconds so all the nice flavors get a chance to evolve. Add the spinach and stir around while you fry it for a couple of minutes. Season with salt and serve as a perfect complement!

2 portioner
200 g färsk spenat
2 klickar smör
1 stor vitlöksklyfta, pressad
Salt

Hetta upp smöret i en panna och tillsätt vitlöken. Låt den steka i några sekunder så att smakerna kommer fram. Tillsätt spenaten och stek den under omrörning i några minuter. Smaka av med lite salt och servera det som världens bästa komplement!

Leave a word

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s