Chocolate muffins – Chokladmuffins

These are really easy to make. They’re also very easy to eat, which isn’t that good, not if you got any values that’s about eating less bad stuff or losing weight. They are just that perfect sticky and rich in chocolate that you won’t be able to stop eating them. So, you better make these ones today and eat them all up today if that’s the matter. If you don’t have any bad values, make them and eat them whenever you like. They are perfect as a “fika” but they go absolutely fine as a dessert as well! Once you’ve tried these ones you’ll never stop making them. It’s absolutely one of the sweet things that I return to and make once in a while or pretty often actually… They are perfect as they are, with some whipped cream, berries or ice cream. Yes, they are dangerous!

dec 29 034 (640x424)

Dessa är verkligen superenkla att göra. De är också väldigt enkla att äta, vilket inte är särskilt bra om du har några nyårslöften som involverar att äta mindre sött eller gå ner i vikt. De är så där perfekt kladdiga och chokladiga så du kommer inte kunna sluta äta. Så, det är bäst att ni gör dem här idag och äter upp dem idag om ni har några löften och ifall ni inte har det kan ni äta dem när ni helst önskar. De är perfekta såväl till fika som dessert. Och så fort ni har gjort dem en gång så kommer ni inte kunna sluta att baka dem. De tillhör kategori som jag bakar allra oftast. De är perfekta att äta som de är eller med lite vispad grädde, bär eller glass. Ja, de är livsfarliga!

About 10 muffins
100 g melted butter
2 eggs
1 cup sugar
4 tbsp cacao powder
1 ½ tsp vanilla sugar
½ tsp baking powder
1 pinch of salt
5/6 cup flour

Stir together eggs and sugar in a bowl with a spoon. Add the other dry ingredients and gently stir until it’s all blended together (it will be a pretty thick texture). Add the melted butter and stir until smooth. Spread the batter into 10 muffin forms and bake in the middle of the oven for about 8-10 minutes in 190 degrees Celsius.

dec 29 032 (640x424)

Ca 10 muffins
100 g smält smör
2 ägg
2 ½ dl socker
4 msk kakao
1 ½ tsk vaniljsocker
½ tsk bakpulver
1 nypa salt
2 dl mjöl

Blanda samman ägg och socker med en sked. Tillsätt de övriga torra ingredienserna och rör tills allt är väl blandat (smeten kommer vara väldigt tjock). Tillsätt det smälta smöret och rör tills det har blandats in i smeten. Fördela smeten i 10 muffinsformar och grädda sedan i mitten av ugnen i 8-10 minuter i 190 grader.

dec 29 031 (640x424)

Leave a word

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s