Pasta with pork, mushrooms and parsley – Pasta med fläskfilé, svamp och persilja

Once again I made it, (I guess you might get a bit tiered of me now…) an incredible pasta! For those of you who have tried the ones I posted before, this one might be even better. Come on, try it tonight if you ain’t got anything else planned!

okt 14 027

Ännu en gång har jag gjort det, (med risk för att ni tröttnat på min enformighet) en otroligt god pasta! För er som har testat de andra pastarecepten som jag har delat med mig av, så kan det hända att detta är ännu lite bättre. Har ni inget annat planerat ikväll, testa detta!

2 portions – 2 portioner
1 pound of pork fillet, sliced (500 gram fläskfilé, skivad)
2 cloves of garlic, sliced (2 vitlöksklyftor, skivade)
Barely a hand of fresh parsley (en knapp hand med färsk persilja)
7 oz portabello, chopped (200 gram portabello svamp, hackad)
1 onion, finely chopped (1 lök, finhackad)
Butter (smör)
Salt and pepper
¼ stock cube (1/4 köttbuljongtärning)
1,3 cups milk (3 dl mjölk)
0,85 cups cream (2 dl grädde)

okt 14 014

Start with the pork slices. Fry them in butter or olive oil, season with salt and pepper, put aside for a minute. Take the finely chopped onion and sliced garlic, fry them until soft and put aside. Next is the mushroom, fry it in butter and season with salt and pepper until soft. Add the onion and meat to the pan again and then add the milk, cream and stock cube. Stir around. Let the sauce cook for about 3 minutes, then add the chopped parsley. Serve the sauce with some al dente pasta and a nice red wine!

okt 14 021

okt 14 029

Börja med fläskfiléskivorna. Stek dem i smör eller olja, krydda med salt och peppar och lägg dem sedan åt sidan en stund. Fortsätt med att steka vitlök och lök mjuk i lite smör, lägg sedan även detta åt sidan. Stek svampen och krydda med salt och peppar. Tillsätt sedan köttet och löken tillsammans med mjölk, grädde och buljongtärning. Låt det koka samman i 3 minuter och tillsätt sedan den finhackade persiljan. Servera pastasåsen med kokt färsk pasta och lite gott vin!

2 thoughts on “Pasta with pork, mushrooms and parsley – Pasta med fläskfilé, svamp och persilja

  1. Pingback: Tips for New Year’s Eve – Tips till Nyårsafton | lelasfood

  2. Pingback: Pasta with creamy sauce – Pasta med krämig sås | lelasfood

Leave a word

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s