Cutting board – skärbräda

Hi guys! I now that this post may be more suitable for my Swedish readers, since the cutting board is for a Swedish store, but since it’s a brand that is international it might be possible to get your hands around one aboard as well! So, let’s get back to the subject. The cutting board.

I went to our grocery store last week and stumbled over this one. The most perfect little gadget to my kitchen. Me and my boyfriend has always talked about a nice cutting board, a wooden one, which would look amazing just standing in the kitchen as well as to use as a serving platter. And this time, at the grocery store, I found it! The plate is designed by Jamie Oliver and can be found at ICA Maxi in Sweden, and here.

okt 7 003

I’m totally in love with my new gadget and it will be perfect for freshly baked scones on Sunday mornings, as well as for the cheese platter on Friday night or the tapas served at the next friends get together. Yes, I’m in love.

okt 7 004

Så, dags för ett litet tips till alla kök där ute i landet! Den här läckerbiten kom jag över när jag åkte för att veckohandla förra veckan. Länge och väl har jag och sambon letat efter en fin skärbräda i trä och nu är den här, i våra ägo. En sån där perfekt liten sak som får vilket kök som helst att lysa upp och som gör sig otroligt bra med lite nybakta scones på under en söndagsfrukost eller varför inte med ost och charkuterier en fredagskväll när vännerna är över! Ja, den är verkligen lysande för dessa ändamål och gör varje liten rätt som serveras på den roligare för ögat och roligare att servera!

okt 7 005

Som sagt, i matbutiken sprang jag på den och närmare bestämt på ICA Maxi. Den tillhör en kollektion som Jamie Oliver har släppt och som finns att köpa bland annat på ICA Maxi, är inte helt hundra på vart den mer kan finnas, men eftersom det är ett internationellt känt varumärke som kocken bär på så är den nog inte endast knuten till ICA, men vem vet, kanske var det ett samarbete parterna emellan. Hur som haver. På ICA Maxi finns den att förvärva, liksom här för den som inte bor i närheten av en maxibutik. Jag kan starkt rekommendera brädan för den som vill göra kökstillvaron lite glammigare och likväl med tanke på det mycket överkommliga priset, 149 riksdaler! Seså, se till att roffa åt dig en innan de är slut!

okt 7 009

Advertisements

Leave a word

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s